Tips på filmer!

Tips på filmer!
 
Eftersom min lilla ponki påstår att jag inte bloggar tillräckligt ofta.
 
Paris, Texas
 
Filmen handlar om en man som vandrar ut ur öknen utan att minnas något om hans liv, tills han bror hittar honom.
Hans bror hjälper honom minnas saker om hans liv. Vad som hände man hans fru och 4år gamla son.
Ger den lätt 8/10 ponkissons
 
 
 
 
Jeff Wigand (Russel Crowe) avskedas från sin position som chef för forskning och utveckling på ett multinationellt tobaksbolag när han protesterar mot att cancerframkallande ämnen tillförs i cigaretter för smakens skull. Han hotas att hålla tyst om det han vet och påminns ständigt om sitt stränga sekretessavtal. Men hans samvete gör sig påmint, och när han kommer i kontakt med Lowell Bergman (Al Pacino) på 60 minutes (ett av Amerikas främsta nyhetsprogram) går han med på att berätta sin historia för allmänheten.
 
En grymt spännande film. Kanske inte direkt en lördagsfilm, men värd att se. 
7/10
 
 
 
Fotografen L.B. Jeffries är tillfälligt rullstolsbunden på grund av ett brutet ben och roar sig med att spionera på sina grannar. Han blir mer och mer övertygad om att en av dem har mördat sin fru.
 
En perfekt film för lördagen. Spännande och man kryssar av en klassisk film man måste se innan man dör.
 
7/10
 
 
Håller även på att producera en film som ska spelas in nästa vecka tror jag. Så kommer nog lägga ut den på youtube efter att den visats på Drammen City Kino/Bio
 
 

Julfilmer

En av de bästa sakerna med julen tycker jag är alla julfilmer. De är så mysiga! För det mesta brukar jag vara fastklistrad framför tvn på juldagen och se varenda julfilm jag kan hitta. 
 
Försökte komma på några favoriter. Något som är väldigt svårt eftersom jag i stort sett aldrig minns vad en film heter efter jag sett den, haha.. Men några julfilmer som jag tycker om är:

 
Men som sagt, så finns det många fler som jag bara inte kan komma ihåg namnen på.
Vilka är era favoritfilmer såhär i juletid? Har ni något tips på en film som man bara måste se? :)
 

The host

Känner att jag tagit över filmbiten här i bloggen eftersom Daniel aldrig skriver någonting. Han trodde visst till och med att jag hade lagt ner bloggen. Män alltså ^^
 
The host. Baserad på Stephenie Meyers bok med samma namn. Jag visste faktiskt inte att den boken skulle bli till film, men sen är jag ju inte så insatt i filmvärlden heller. 
 
Någon mer som är pepp på filmen? Har ni några tankar om den?