Update

Film/Serier
Är det bara jag som tycker att TVD (vampire diaries) har blivit tråkigt den här säsongen? Jag vet inte varför men plötsligt lider jag nästan igenom ett avsnitt. Det hände aldrig förut! Kanske var jag så peppad på att det skulle börja igen att jag förstörde det hela för mig själv? Jag vet inte, men något är det. Och hur många gånger kan man använda ordet "Heightened" i ett avsnitt? I det senaste avsnitten känns det som om det ordet funnits i varje mening. Vi har förstått att hennes känslor är förstärkta nu när hon är vampyr. Så sluta säga det. Suck.. 
 
Förövrigt har jag börjat kolla på Once Upon A Time igen. Kollade de första fyra avsnitten när serien precis hade satt igång men tröttnade sen. Nu när jag upptäckte att säsong 2 dragit igång passade jag på att kolla igenom hela 1:an. Har väl 4-5 avsnitt kvar av den tror jag. En bra serie, trots att jag tyckte den kändes lite lam först. 
 
Ska precis som Daniel nämnde och se Skyfall imorgon. Jag är varken pepp eller opepp på det hela medan Daniel är helt i extas. Min söta filmnörd! 
 
Böcker
Inte orkat läsa så mycket på senaste så är fortfarande kvar på boken Halvblod. Inte mycket att säga om den förutom att jag hittills tycker den är grymt bra och definitivt tänker införskaffa mig tvåan som kommer i mitten av November om jag inte minns helt fel! 
 
Ang. min egen bok så kämpar jag på. Går sakta men säkert framåt. Har hört av mig till 3 olika förlag och tänkte skicka iväg till ytterligare 2-3 stycken. Under tiden som jag väntar på svar har jag beslutat att förlänga boken. Detta är för att jag inte vill ha en serie av många korta böcker utan hellre en med färre tjocka böcker. Vet inte varför, men jag föredrar själv tjockare böcker. 
 
Blir förövrigt pepp på att läsa Cirkeln när jag hela tiden ser twitter-uppdateringar från författaren Mats Strandberg om hur den sprids här och var över världen. Lite coolt att läsa om särskilt med tanke på att internationell försäljning är något jag själv hoppas på med min bok. 
 
Ja det var väl det! 

SKYFALL

Imorgon blir det att titta på Skyfall med Gabriella. Längtar helt sinnessjukt mycket. 
 
Filmen har fått 8,6/10 på IMDB, men det kan ju sjunka och stiga väldigt mycket under de två första veckorna. 
 

TV-serietips: Arrow

Såg just första avsnittet av tv-serien Arrow
 
Imdb's beskrivning av serien: "After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific. When he returns home to Starling City, his devoted mother Moira, much-beloved sister Thea, and best friend Tommy welcome him home, but they sense Oliver has been changed by his ordeal on the island. While Oliver hides the truth about the man he's become, he desperately wants to make amends for the actions he took as the boy he was. Most particularly, he seeks reconciliation with his former girlfriend, Laurel Lance. As Oliver reconnects with those closest to him, he secretly creates the persona of Arrow - a vigilante to right the wrongs of his family, fight the ills of society, and restore Starling City to its former glory. By day, Oliver plays the role of a wealthy, carefree and careless philanderer he used to be"
 
Kolla in den, känns som om den kan vara bra! Kanske inte en serie som jag kommer orka följa men åtminstone kolla på lite då och då. Den fick mig att bli lite sugen på att se hela smallville serien igen.. Hmm.. 
 
Anyway, check it out!