Skjuter upp deadlinen!

Måste berätta något som ni troligen kommer tycka är lite tråkigt. Jag har valt att byta förlag eftersom jag känner att jag inte får tillräckligt med hjälp ifrån det förlaget jag valt och det varit så mycket strul med omslag och liknande. Därför har jag nu bestämt mig för att höra runt med andra förlag och se om jag hittar något bättre. Tyvärr innebär ju det här att deadlinen framskjuts men jag hoppas på att boken i alla fall kommer komma ut innan årsskiftet. Och under tiden tänkte jag dessutom påbörja tvåan så den är redo snabbt efteråt :) 
 
Men självklart kommer jag skriva så fort den kommer ut och jag hoppas även på att kunna delta i bokmässan nästa år. Vore otroligt roligt :)
 
 

Lite nya böcker

Hänger i Sverige hos mina föräldrar nu. Vi var i stan idag och jag passade självklart på att köpa lite böcker, för att läsa på norska känns inte så lockande. 

Blev alla jag tänkt, bortsett från Beautiful Creatures som jag inte lyckades hitta, plus två andra som jag inte hört om innan. 


Tänkte börja med att läsa boken Halvblod. Tycker den verkar spännande! Någon som läst den?

Breaking Dawn, part 2

Jag låtsas hela tiden som om jag inte är ett Twilight-fan. Av någon anledning vill jag helst pressa undan den del av mig som suktar efter den sista och avgörande filmen. Men i själva verket är jag rätt peppad inför att se den. Hoppas bara att själva filmen är lika bra som trailen. Annars blir jag riktigt besviken. 
 
Någon mer som längtar lite efter den?