Förlagets hemsida ligger uppe!

Nu har jag tagit ännu ett stapplande steg mot utgivningen av boken och skaffat en hemsida till mitt förlag. Ni kanske minns att ni fick rösta på vilket namn det skulle bli? Jag var först nära att välja Ordstorm som var ert val men efter mycket om och men blev det ändå mitt efternamn, Poopuu. Passar bra, även om jag snart får ett till efternamn. 
 
Så här har ni hemsidan: http://poopuuforlag.se/ . Designen är nog bara tillfällig. Jag gillar den samtidigt som jag inte alls gör det men har inte heller någon tid/ork att sitta och fixa något bättre just nu så den får se ut såhär tills vidare. Vad tycks?! 
 
 

Min "att läsa lista"

Jag har så många olästa böcker i hyllan och hittar ständigt fler jag vill läsa. Läser inte ens hälften så snabbt som jag köper in böcker. Inte bra, inte bra. Så nu har jag skrivit en lista på vilka böcker jag vill hinna med att läsa i vår. Hoppas på att ha lite mer tid att läsa sen när min kurs är över så förhoppningsvis hinner jag med dem ;) 
 
1. Ödesgudinnans val av Caroline Hurtig. (Bad henne om ett recensionsexemplar igår så tänker nog ta tag i den direkt när den kommer!)
2. Döda flickors dans av Rachel Caine. 
3. Nattfjärilen av Sasika Walker.
4. Sirenen av Tiffany Reisz. 
5. Fred så gyllene av Stefan Hagel. 
6. Själlös av Gail Carriger.
7. Harry Potter och de vises sten av J.K Rowling. (nej jag har ju fortfarande inte läst HP så tänkte ge den ett försök.)
8. Farlig förmåga av Jessica Spotswood.
9. De vassa tändernas skog av Carrie Ryan.
10. Matchad av Ally Condie.
11. De odödligas regler av Julie Kagawa.
12. Magikerna av Lev Grossman. 
 
En hel del böcker helt enkelt. Hoppas att jag hinner med att läsa dem alla i vår för listan skulle kunnat göras ännu längre. Men nu har jag i alla fall inkluderat alla recensionsex som ligger och väntar på mig :)
 
Någon bok som ni tycker att jag borde planera in att läsa? Eller är det kanske någon av de som står på min lista som ni också planerar att läsa 2014? 
 

Tävling: Vinn "Borde vara död"

Årets sista utlottning kommer vara av skräckromanen "Borde vara död". Den är skriven av Pål Eggert och utgiven av Styxx Fantasy
 
Om boken: Pål Eggerts socialrealistiska skräckroman "Borde vara död" låter oss möte de hemlösa, missanpassade och sjuka som fått ett tryggt boende där Sebastian arbetar. Tryggt tills Isa flyttar in. Då börjar märkliga saker hända. Personer hon talat med, som tidigare verkat ganska stabila, tar plötsligt livet av sig, en efter en. 
Sebastian börjar se ett mönster och bestämmer sig för att göra något. Han är säker på att Isa döljer något bakom sin mänskliga fasad. Och vad Isa inte vet är att Sebastian inte heller är exakt den han utger sig för att vara.
 
För att tävla: 
    - Sprid tävlingen via din blogg, twitter eller facebook. (länk till det här inlägget ska inkluderas i ditt inlägg) 
    - Kommentera detta inlägg och motivera kort varför just du borde vinna denna bok.
    - Glöm inte skriva din e-post så jag kan få tag i den som vinner! :) 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 5/1.