New in

Hänger i Sverige för tillfället och har köpt hem en del böcker de senaste dagarna, några från BOKIA och några ifrån Gekås Ullared! Det blev fem böcker men vi åker såklart inte hem riktigt än så kanske blir någon mer, haha.. Dessutom delade mörkersdottir ut påskägg med valfria e-böcker och e-noveller så idag fick jag hem 3 nya e-böcker och 3 nya e-noveller :)
 
Följande böcker fick följa med mig hem: 
 
 
Är spänd på att läsa "Häxa" som handlar om en tjej som blev anklagad för att vara häxa och blev förföljd för 300 år sedan. Tyckte den verkade spännande! Annars ser jag såklart fram emot att sätta tänderna i "Femrtio nyanser av honom" samt "Hobbiten"! De andra två var mest bara något jag köpte men hoppas såklart att de också är bra.
 
Mina nya e-böcker och e-noveller från mörkersdottir: 
 
Känner väl redan nu att "Själseld" och "De inneboende" inte är något som lockar mig så mycket. Jag har aldrig gillat skräck, varken filmer eller böcker.. Förstår inte grejen med det.. Men det var inte många andra e-böcker som jag inte redan hade sedan tidigare! Men novellerna ser jag i vilket fall fram emot att läsa, samt "Spegelsång" som verkar hyfsat intressant!

Våra favoritserier

Här kommer en ny top 10 lista, men den här gången är det tv-serier vi listar! Tror även de här listorna kan bli ganska så olika så jag tror flera av er kan få lite tips :) 
 
Gabriellas 10 favoriter: 
1. Angel
2. The Vampire Diaries
3. Once upon a time
4. Bones
5. American dad
6. Grimm
7. 2 broke girls
8. Navy CIS
9. Smallville
10. Charmed
 
 
Daniels 10 favoriter: 
1. Dexter
2. Californication
3. Arrested Development
4. Community
5. Supernatural
6. Modern Family
7. Spartacus
8. Cougar Town
9.Prison Break (s.1)
10. Misfits (s.1-2)
 

Jag gör mig själv förvirrad

Eller så är det bara mina karraktärer som gör mig förvirrad. Jag är inte helt säker. Hur som helst så blev det lite lustigt när jag satt och skrev idag. Saker och ting gick inte riktigt som jag hade planerat och nu undrar jag om det blev bra eller om jag ska göra om. Hade planerat scenen på ett sätt men under skrivandets gång blev den till något helt annat... Hmm... Får fundera på detta imorgon! 
 
Känner verkligen såhär just nu när karraktärerna verkar ha tagit över och skrivit sin egen historia: