New in

Hänger i Sverige för tillfället och har köpt hem en del böcker de senaste dagarna, några från BOKIA och några ifrån Gekås Ullared! Det blev fem böcker men vi åker såklart inte hem riktigt än så kanske blir någon mer, haha.. Dessutom delade mörkersdottir ut påskägg med valfria e-böcker och e-noveller så idag fick jag hem 3 nya e-böcker och 3 nya e-noveller :)
 
Följande böcker fick följa med mig hem: 
 
 
Är spänd på att läsa "Häxa" som handlar om en tjej som blev anklagad för att vara häxa och blev förföljd för 300 år sedan. Tyckte den verkade spännande! Annars ser jag såklart fram emot att sätta tänderna i "Femrtio nyanser av honom" samt "Hobbiten"! De andra två var mest bara något jag köpte men hoppas såklart att de också är bra.
 
Mina nya e-böcker och e-noveller från mörkersdottir: 
 
Känner väl redan nu att "Själseld" och "De inneboende" inte är något som lockar mig så mycket. Jag har aldrig gillat skräck, varken filmer eller böcker.. Förstår inte grejen med det.. Men det var inte många andra e-böcker som jag inte redan hade sedan tidigare! Men novellerna ser jag i vilket fall fram emot att läsa, samt "Spegelsång" som verkar hyfsat intressant!

Kommentera här: