Alltid är det något

För ett par veckor sedan skrev jag en lista på scener i mitt manus som jag kände att jag ville förbättra samt exakt hur jag skulle förbättra dem. Idag strök jag den sista scenen från listan och kände mig jättenöjd som arbetat igenom allihop. Men genast kom jag på ännu fler scener som kunde förbättras, små meningar som kunde flikas in här och var ... Så nu har jag en ny lista att gå igenom. Mestadels småsaker men ändå. Alltid är det något!
 

Börjat hänga på Kapitel1

Tänkte bara droppa in och säga att jag gått med på ännu en sida (hur många finns det liksom?!). Denna gång är det Kapitel1. En sida jag trodde var utdöd eftersom de flesta som jag hört prata om den sagt "gamla Kapitel1" eller liknande vilket fått mig att tänka att den nog är nedlagd. Men icke. 
 
För er som inte vet vad Kapitel1 är för sida så är det en sida där man kan lägga upp sina romaner/noveller (eller bara smakprov som jag har gjort) för att låta de andra medlemmarna läsa igenom och säga vad de tycker och tänker. Vill man så kan man också kika in på andra medlemmars texter och delta i novelltävlingar :) Finns också ett forum där man kan ställa frågor till andra skribenter, tipsa om tävlingar och ge skrivtips osv ... 
 
För att hitta mig och de texter jag valt att lägga upp kan ni klicka in här: http://www.kapitel1.se/gabriella-poopuu
 

Fast & Furious 6

Handling:
Polisen Brian O'Conner (Paul Walker) infiltrerar Los Angeles streetracing-gäng för att avslöja en brottshärva där en rad lastbilar kapats. För att komma åt gänget måste Brian gå undercover. Han börjar med att bevaka ett café som drivs av gängledaren, Doms, syster. På nattens streetrace tar Brian en chans och tävlar för att förlora sin bil. Brian lyckas ändå komma in i gänget då han räddar Dom från polisen. Inifrån streetracegänget försöker Brian hitta bevis som kan binda gänget till de många stölderna men blir mer och mer involverad och klarar snart inte av att hålla isär uppdraget från sina privata intressen.
 
 
Vad jag tycker:
Skit grym actionfilm. För det mesta är det full fart och action hela vägen. Roliga kommentarer och välgjorde slåss scener. Inte så mycket fokus på bilar den här gången, utan mer fokus på karaktärer och story. Såklart är det en massa coola bilscener som aldrig skulle kunna va möjligt i verkligheten osv, men det tillhör ju spänningen.
Tycker det ligger i samma klass som Fast Five och kommer definitivt att se den när den kommer på DVD.
 
Betyg: 8/10