Bloggstafett!

Jag kommer i år att delta i Sofies bloggstafett. Det är kort och gott en julkalender där flera olika bloggar deltar. 1 december görs första inlägget hos Sofie, sedan fortsätter vi efter schemat med att skriva våra respektive inlägg. Temat är förstås ungdomslitteratur! Inläggen kommer att handla om lite vad som helst så ni kommer helt klart hitta något som passar just er :) Jag kommer att skriva mitt inlägg den 13. Men missa inte att kika in alla andras och räkna ner tiden fram till jul tillsammans med oss :)

Här har ni schemat för vår lilla julkalender: 

1. Sofies bokblogg 
2. Tova, Bokugglan
3. Anna, Boktycke
4. Cecilia Grip
5. Anna, Bookshelf
6. Daniella och Rebecca, Booktwin
7. Viktoria 
8. BokBeate
9. Mia Eggimann, Cum libris non solus
10. Lisa Pantalaimoneandbooks
11. Andrea SVessman 
12. Annas bokhylla 
13. THE PONKISSONS (eller ja, The Ponkisson för Daniel lär inte hjälpa till tror jag, men vem vet;))
14. Ann-Sofie, Breakfastbookclub
15. Daniella och Rebecca, Booktwin
16. Therése, Kattugglan
17. Anna, Readingthisworld 
18. Ingerun, Boktjuven
19. Paula
20. Johanna, Böcker med Johanna
21. Therese, Pocketlover
22. Veroniqa, Bokdivisionen 
23. Jenny, Jennys bokstavliga vardag
24. Alla bloggare i ett inlägg här

Bokbloggsjerka #17

Då var Annikas jerka tillbaka igen! Tänkte först inte svara på veckans fråga då jag tyckte den var lite tråkig men jag gör det ändå. 
 
Vilken karaktär och/eller författare skulle du vilja slå på käften alternativt ge en kram?
 
Jag funderade väldigt länge på detta. Kom på massor av karaktärer i serier men ingen bra i någon bok ... Författare var inte direkt enklare, haha. Men tillslut beslutade jag att Christian Grey nog blir mitt svar på båda frågorna. I vissa stunder tycker jag synd om honom och tycker att han skulle behöva en kram. I andra stunder stör jag mig så maximalt på honom att jag helt klart inte hade haft några problem med att slå till honom på käften. Så han får bli mitt svar denna vecka, haha. 
 
Förresten! GLÖM INTE bort tävlingen där ni kan vinna Eva Holmquists spännande science fiction bok. Kika in HÄR
 
Tycker förövrigt fortfarande att Matt Bomer är den ultimata Mr Grey. Så otroligt synd att det inte är han som ska spela Grey i filmen. Det hade blivit SÅ bra! 
 
 
 

Ett radioprogram om mig själv

Jag brukar ju inte lägga ut avsnitten från 45minuter på den här bloggen men jag gör ett undantag nu. Gårdagens program handlar nämligen om mig där jag utgår från de frågor jag bad er skicka in för ett tag sedan :) Jag berättar lite kort om mig själv, ger en allt för lång beskrivning av mitt manus, pratar lite om mitt skrivande och sist men inte minst så läser jag ett litet smakprov ur boken. 
 
Märkte att jag säger att jag var 14 när jag började gymnasiet. Men nej, jag var inget underbarn som fick börja ett år tidigare. 15 var jag. Så det blev lite fel där ;) 
 
Lyssna vettja!