Pias NaNoWriMokalender

Var bara tvungen att lägga upp den här för jag tyckte den var så kul! Det är Pia på bookrealated som har skapat den här lilla kalendern inför NaNoWriMo som ju startar på fredag. Tror jag ska använda hennes som peppning om jag inte orkar göra en egen ;) haha. 
 
Ni anar inte hur taggad jag är på att återvända till Lavida och till mina karaktärer. Det känns som om det var evigheter sedan jag hade tid för dem senast!!
 
 

Tävling: Vinn "Eldbunden"

Vi kör på med en ny tävling och den här gången är det fantasyboken Eldbunden som jag fått äran att lotta ut. Den är skriven av Ylva Lee Lindell och utgiven på Mörkersdottir förlag
 
Om boken: Känslan att bara vara vanlig är ingen känsla som Mindra är särskilt bekant med. Omgiven av ungdomar från vanliga hem, med vanliga familjer och vanliga intressen känner hon sig ganska ensam. Mindra kommer till internatskolan S:t Mikas en sen höstkväll med en sliten tygväska. Familjen som hon varit placerad hos i flera år har tröttnat på hennes vanskliga tonårsbeteende och givit upp om att hon någonsin ska bli som andra. Utåt sett är hon en helt vanlig tjej med alla attribut som andra tonårstjejer men inuti bär hon på en stor hemlighet och en ännu större fruktan: Eld. Vart hon än går har saker en tendens att börja brinna. Hon vet inte varför eller ens hur hon ska kunna stoppa det. Det enda hon verkligen önskar är att någon gång någonstans bli accepterad för den hon är.
Men så träffar hon Bastian. Bastian förstår och lyssnar och accepterar henne precis som hon är. I Bastians värld känner hon sig plötsligt hemma men en sak står klart redan från början: han är inte som någon annan hon mött och plötsligt befinner hon sig i en verklighet där änglar och hämndlystna spöken är vardagsmat.
 
För att tävla: 
    - Sprid tävlingen via er blogg, twitter eller facebook. (länk till det här inlägget ska inkluderas i ert inlägg) 
    - Skriv en kommentar på det här inlägget där ni länkar till blogg/facebook/twitterinlägget där ni skrivit om tävlingen. Glöm inte skriva er e-post så jag kan få tag i den som vinner! :) 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 10/11.

Vinnaren av boken "Förlora för att vinna"

Jag väljer att avsluta tävlingen redan dag eftersom det dyker upp en ny imorgon. 
 
Jag använde mig av slumpgeneratorn för att dra en vinnare. Och den som vann ett exemplar av Eva Holmquists bok är: 
 
Vargnattsbokhylla!!
Stort grattis till vinsten. Jag kommer skicka ett mejl till dig inom kort :) 
 
 
Och ni andra som inte vann behöver inte hänga läpp för det. Imorgon kommer det som sagt upp en ny spännande tävling :) Och senare i vinter kommer jag att lotta ut en annan av Eva Holmquists böcker, så håll utkik :)