Någon veckogrejsimojs

Jag är sugen på att dra igång något i stil med Bokbloggsjerkan och Tematrion. Alltså något som återkommer varje vecka. Frågor som folk ska skriva inlägg om osv. Tycker de är så roliga! Men frågan är vad jag ska ha för vinkling på min för att det inte ska bli för likt. Någon som har något bra förslag? Vad det ska heta vet jag inte det heller. Jag är alldeles värdelös på bra namn (45minuter exempelvis, hur bra var det liksom?).
 
Jag fick förslaget en gång att dra igång en bokcirkel, dock har jag aldrig riktigt förstått hur en sådan fungerar, haha. Då måste väl alla läsa samma bok? Låter knepigt! Men, kanske kan man hitta på en annan form av bokcirkel. Skrivarcirkel kanske ... Får väl fundera på det hela lite grann ;) 

Ännu en serie

Jag har tittat på alla säsonger av Heroes och kan väl säga att jag blev besviken på slutet. Den skulle ju inte ha slutat där egentligen och det märktes lite för väl fast samtidigt känner jag inget direkt sug efter att se en fortsättning. Hade nog fått så det räckte av den serien ändå.
 
Men jag behövde ju en ny serie att fylla tiden med. Så efter lite letande beslutade jag mig för att börja titta på Atlantis. Ett fartfyllt fantasydrama, en värld fylld av legendariska hjältar och mytiska varelser. Från skaparna av Merlin. Vet inte riktigt vad jag tycker om den än men det är i alla fall okej tidsfördriv ;) 
 
Någon mer som tittar på Atlantis? 
 
 

45minuter är igång igen!

Här kan ni lyssna till årets första sändning av 45minuter. Vi arbetar fortfarande på schemat, men jag meddelar såklart er så fort jag har det färdigt. På måndag kommer vi snacka kärlek eftersom alla hjärtans dag närmar sig, så har ni några tips på vad ni brukar göra på alla hjärtans dag eller kanske vad man kan göra om man är singel, skriv gärna en kommentar så kan vi ta upp det i programmet, eller klicka in på vår facebook- eller twittersida och skriv något där. Bara sök på 45minuter på fb och twitter så hittar ni den!
 
Hoppas ni kommer gilla vårens sändningar :)