Tävling: Vinn ett fantasieggande bokpaket!

Som julklapp till mina fina läsare har jag i samarbete med Harlequin satt ihop TRE bokpaket att lotta ut! Böckerna i paketen är: Julie Kagawas De Odödligas Regler, Gena Showalters Alice i Zombielandet och Jason Motts The Returned – Återvändarna. Alla böcker är utgivna av Harlequin förlag
 
De odödligas regler: I en framtida värld styr vampyrerna. Människorna är föda. Och en person kommer att söka efter nyckeln till mänsklighetens räddning. Allison Sekemoto håller sig vid liv i en vampyrstadsförort. På dagarna letar hon och hennes gäng efter mat. På nätterna är de maten.
 
Alice i Zombielandet: Hon kommer inte att ge sig förrän varenda zombie ligger i sin grav. För alltid.
Om någon hade berättat för Alice Bell att hennes liv skulle vändas upp och ner från ett ögonblick till ett annat, skulle hon ha brustit ut i skratt. Från lyckligt till tragiskt, från oskuldsfullt till förstört. Nej, aldrig. Men det var det som hände. Ett hjärtslag. En blinkning, ett andetag, en sekund - och allt hon kände till och älskade var borta.
 
The Returned - Återvändarna: Över hela världen börjar människors anhöriga att återvända från andra sidan. Ingen vet hur eller varför det händer, om det är ett mirakel eller ett tecken på att den yttersta dagen är nära. En av de som återvänder är Harold och Lucille Hargraves son Jacob. Han dog många år tidigare i en tragisk olycka på sin åttaårsdag. När han plötsligt står utanför deras dörr, fortfarande åtta år gammal, vet de inte vad de ska tro.
Kaos bryter ut över hela jordklotet och den nyligen återförenade familjen Hargrave befinner sig mitt i en värld på randen till kollaps. De tvingas manövrera i en mystisk ny verklighet och genom en konflikt som hotar att riva upp själva meningen med vad det är att vara människa.
 
För att tävla: 
    - Sprid tävlingen via er blogg, twitter eller facebook. (länk till det här inlägget ska inkluderas i ert inlägg) 
    - Kommentera detta inlägg och svara på frågan: "Vad gillar du mest inom fantasygenren?"
    - Glöm inte att fylla i er e-post så jag kan få tag i den som vinner! :) 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 29/12. 
 

Kommentarer:

1 Ellen:

Det jag gillar mest med fantasygenren är nog att det ger möjlighet till att skapa en helt annan värld. Man måste inte följa några regler.
Boken jag gillar mest är nog sista delen i Christopher Paolinis serie, the inheritance cycel :)

2 Emma:

Åh, jag är gärna med och tävlar, har velat läsa De odödligas regler HUR länge som helst :) Jag länkade till inlägget här: http://emmasbocker.blogspot.se/2013/12/god-jul.html
Jag gillar allt med fantasy, men det bästa är nog ändå att det är så lätt att försvinna in i den världen för en stund :)

3 meandgastricbypass.blogg.se:

Jag delade mitt på facebook.
https://www.facebook.com/emma.s.leonardsson/posts/10152081549232878

Det jag gillar mest inom fantasy är att man får hamna i en ny värld och inte behöver bry sig om den gamla vanliga världen utan istället kan njuta av en annan värld. Jag har många fantastiska böcker som får mig att åka till en annan värld och dem flesta är på engelska :)

4 stina liffner:

Delat: http://stinasmusikhemsida.blogg.se/2013/december/berattelser-fran-engelsfors-resention-boktavling.html#comment
Jag vet iinte, kanske det övernaturliga, allt som inte kna hända kan hända inom fantansyn, det känns fritt och spännade, och man kan leva sig in i det.

Kommentera här: