Våra tankar om: The Wolverine

I fredags var vi på premiären av filmen The Wolverine. Så nu tänkte vi skriva en liten sammanfattning av vad vi tyckte!:)
 
Filmens handling (från sf.se): Wolverine är tillbaka i ett actionspäckat äventyr som utspelar sig i nutida Japan, där han möter sin värsta fiende. Sårbar för första gången och pressad till det yttersta, både fysiskt och emotionellt, ställs han inte bara mot dödligt samurajstål utan tvingas även brottas med sin egen odödlighet. En kamp som för evigt kommer förändra honom.
 
Gabriellas tankar: Min första tanke var att den var perfekt. Det fanns inget tillfälle under filmen då jag undrade "är den inte slut snart?" och det är för mig ett gott tecken på att filmen är riktigt bra. Wolverine är en av mina favoritmutanter och jag älskar de andra filmerna med honom. Men sen var det vissa saker i filmen som inte var så bra. Som hur han inte dog av alla skottskador han fick efter att de tagit bort (eller försvagat) hans krafter. Han sa själv att han inte läkte som han brukade. Då borde han ha dött av så många skott. Det hade en normal person gjort. Det var lite ... fult. Men samtidigt hade det ju inte varit så kul om han dog heller. Nåja ... Så länge som man inte bryter ner filmen i beståndsdelar tycker jag den var väldigt väldigt bra, och helt klart sevärd!! 
 
Gabriellas betyg: 8/10
 
Daniels tankar: Min första tanke var att filmen hade en väldigt dålig skurk/bad guy och vem var ens det egentligen? Dessutom var det väldigt lite nya mutanter i denna. Lite för lång film kanske och onödiga kärleksberättelser. Annars var det extremt bra actionscener när det väl va dags. Mycket bättre än X-Men Origins: Wolverine och gjorde mig mer sugen på att se Days of Future Past.
 
Daniels betyg: 6/10