Min nya besatthet

Jag har hittat en ny (okej, den är ju gammal egentligen men ny för mig) serie att fördriva tiden med. Heroes! Synd att det bara är 4 säsonger. Hunnit titta igenom 2 stycken än så länge. Bortsett från att det är lite rörigt emellanåt när man får följa så många personer samtidigt så tycker jag den är riktigt bra!
 
Någon annan som har sett den?
 
Och som vanligt är jag svag för skurken i dramat. Suck ... ^^

Kommentarer:

1 [Anna]:

Jag såg första säsongen av Heros sen blev jag lite less efter några avsnitt på andra, det var så grötigt att se en gång i veckan när det gick på tv.

Svar: Jag börjar bli lite less nu när jag är på säsong 3. Det känns som att de upprepar saker men jag tänker ändå se klart serien tror jag. Den första säsongen är dock bäst hittills! :)
The Ponkissons

2 Författardrömmar:

Jag tycker jättemycket om den första säsongen. Gillade den andra också, men de blev lite rörigt. De två sista säsongerna har jag inte sett. Men jag skulle vilja se hela serien och ta reda på hur det går

Svar: Ja, jag är i mitten av säsong 3 nu. Kan tycka att de upprepar lite väl mkt men jag tycker fortfarande serien är bra! :) Tkr du ska titta på de sista också. Alltid kul att ha ngt att titta på ju :)
The Ponkissons

Kommentera här: