Update

Film/Serier
Är det bara jag som tycker att TVD (vampire diaries) har blivit tråkigt den här säsongen? Jag vet inte varför men plötsligt lider jag nästan igenom ett avsnitt. Det hände aldrig förut! Kanske var jag så peppad på att det skulle börja igen att jag förstörde det hela för mig själv? Jag vet inte, men något är det. Och hur många gånger kan man använda ordet "Heightened" i ett avsnitt? I det senaste avsnitten känns det som om det ordet funnits i varje mening. Vi har förstått att hennes känslor är förstärkta nu när hon är vampyr. Så sluta säga det. Suck.. 
 
Förövrigt har jag börjat kolla på Once Upon A Time igen. Kollade de första fyra avsnitten när serien precis hade satt igång men tröttnade sen. Nu när jag upptäckte att säsong 2 dragit igång passade jag på att kolla igenom hela 1:an. Har väl 4-5 avsnitt kvar av den tror jag. En bra serie, trots att jag tyckte den kändes lite lam först. 
 
Ska precis som Daniel nämnde och se Skyfall imorgon. Jag är varken pepp eller opepp på det hela medan Daniel är helt i extas. Min söta filmnörd! 
 
Böcker
Inte orkat läsa så mycket på senaste så är fortfarande kvar på boken Halvblod. Inte mycket att säga om den förutom att jag hittills tycker den är grymt bra och definitivt tänker införskaffa mig tvåan som kommer i mitten av November om jag inte minns helt fel! 
 
Ang. min egen bok så kämpar jag på. Går sakta men säkert framåt. Har hört av mig till 3 olika förlag och tänkte skicka iväg till ytterligare 2-3 stycken. Under tiden som jag väntar på svar har jag beslutat att förlänga boken. Detta är för att jag inte vill ha en serie av många korta böcker utan hellre en med färre tjocka böcker. Vet inte varför, men jag föredrar själv tjockare böcker. 
 
Blir förövrigt pepp på att läsa Cirkeln när jag hela tiden ser twitter-uppdateringar från författaren Mats Strandberg om hur den sprids här och var över världen. Lite coolt att läsa om särskilt med tanke på att internationell försäljning är något jag själv hoppas på med min bok. 
 
Ja det var väl det! 

Kommentera här: