Vinnaren av "Borde vara död"

Jag har ju helt glömt dra en vinnare av förra veckans tävling. Och det komiska är att INGEN har kommenterat på det. Jo men då vet jag ju hur populära de här tävlingarna är ^^ haha.. 
 
Vinnaren blev hur som helst Therese!
Stort grattis till dig! Kommer sända ett mejl till dig inom kort :) Om jag inte får svar inom 48 timmar drar jag en ny vinnare!
 
 
Nu kommer det inte dyka upp någon mer tävling på ett tag, just för att de ändå inte verkar vara så uppskattade. Antar att jag är den enda som ständigt letar efter tävlingar bland bokbloggarna?
 
Nåja. Omslaget till min bok är helt färdigt nu. Dock får det ligga och vila ett tag då jag inte har pengarna till att betala korrektur och tryckning just nu. Så det dröjer lite till. Men det är åtminstone på gång :)

Kommentarer:

1 Pernilla:

Oh, ser fram emot när man kan köpa din bok (: vill gärna köpa ett ex o ha i min överfulla bokhylla!

Svar: Så kul att höra att folk ser fram emot den!! :) Säger helt klart till när den kommer ut. Siktar på maj för den fysiska boken, kan hända att eboken kommer lite tidigare men den kan ju vara svår att ställa i bokhyllan ;)
The Ponkissons

2 Shamandaliex:

Gillar att det finns tävlingar, är inte alltid man är så intresserad av böckerna bara haha ^^

Svar: haha sant! Får se när det blir en tävling nästa gång, troligen inte förrän min bok kommit ut och jag kan börja lotta ut lite ex av den :)
The Ponkissons

3 Therese, bokfrälst ssk-student:

Vad kul : ) Denna morgonen blev helt plötsligt mycket bättre : )

Tyckte det var jätte kul att jag hittade en bokblogg som hade utlottningar så hoppas att du inte slutat.
Trodde bara livet hade kommit emellan att skriva inlägget. Har mailat dig : )

Svar: Nejdå, det kommer nog nya framåt sommaren sen :) Har haft utlottningar varje dag nu i två-tre månader. Blev lite tjatigt kände jag ;) haha. Då ska jag ta och kika min mejl sen! :)
The Ponkissons

4 [Anna]:

Alltid intresserad av tävlingar men ibland har man ju redan vinsten :( Ser grymt mycket framemot din bok, hoppas jag vinner en när du lottar ut en och då vill jag ha den signerad ;) Bara så du vet!

Svar: Ah jag vet. Brukar ha lite otur när jag väl hittar en tävling, antingen har jag boken eller så är det inte alls min typ av bok! Haha, ja absolut ska du få den signerad. No problems ;)
The Ponkissons

Kommentera här: