Filmer jag vill se i April/Maj

Tyckte det var dags för ett sånt här inlägg nu eftersom det kommer ganska många bra filmer de kommande månaderna. Igår var vi och tittade på Captain America. Tänkte försöka få Daniel att gå med på att skriva en recension tillsammans på den sen ;) haha.. Men först kommer de filmer jag vill se i April/Maj. 
 
Noah. 
Har velat se den här enda sedan jag såg trailern för första gången. Känns som en film helt i min smak. 
 
 
The Amazing Spiderman 2. 
Jag har aldrig varit ett fan av spiderman, dock gillar jag fienden han ställs mot i den här filmen. Kan nog bli något bra av det där! Om inte annat så lär älsklingen vilja se den.
 
 
The other woman. 
Den enda "vanliga" filmen på listan. Verkar som en härlig komedi som jag inte vill missa!
 
 
Pompejii.
Har egentligen inte mycket att säga om den här, men den verkar bra helt enkelt. Får mig att tänka på Kim M Kimselius bok också ;)
 
 
Divergent.
Självklart ska den här vara med på listan. Har dock inte jättehöga förväntningar på den eftersom jag tycker det man fått se via trailern är lite sådär. Men jag älskar skådespelarna de valt, tycker de passar perfekt. Så det är åtminstone något bra ;) Håller tummarna för att den överträffar mina förväntningar!
 
 
X-Men: Days of Future Past.
More superheroes to the people! Även om jag tycker den verkar lite rörig med allt tidsresande så kan jag ju omöjligt missa den.
 
 
Maleficent.
Velade lite om jag skulle ta med den här på listan eller inte, för jag vet inte riktigt om jag vill se den. Men kanske! 
 

Nytt i bokhyllan

Nämnde ju igår att jag fått ett paket från Nilmas Bokhylla. Så nu ska ni få se vad som fanns i det!
 
Dessa tre böcker hör numera hemma i min bokhylla. Enders spel har jag varit sugen på att läsa enda sedan jag såg filmen. Misstänker att jag egentligen är lite för gammal för den boken, men spela roll, jag är väl egentligen "för gammal" för allt jag läser - för att inte tala om det jag själv skriver isf ;) Chanslös och Hemlös är fortsättningarna på Själlös som jag inte orkat läsa ut än. Är i mitten någonstans. Men kanske blir jag mer peppad av att ha alla hemma. Om inget annat har de fina omslag! 
 
 

Long time, no see

Tjenamors gott folk! 
Jag är lite dålig på att uppdatera på denna blogg. Har helt enkelt inte så mycket boknyheter att dela med mig utav (men ni har väl inte missat att jag även finns HÄÄR??). Men nu tänkte jag ändå skriva ett kort inlägg eftersom jag den 31/3 troligen kommer sända 45minuter själv då Maria inte är närvarande och tänkte då eventuellt prata lite om böcker som blivit till film. Egentligen var temat allmänt film men jag kände att jag behövde något lite mer exakt tema än så. Därför skulle jag nu vilja be er om era åsikter kring detta.
 
Vad tycker ni om böcker som blir till filmer? Brukar ni ha stora förväntningar på filmerna eller brukar ni mest tänka att "äsch, nej boken är alltid bättre"? Har ni något exempel på när filmen faktiskt varit bättre än själva boken (här kan man även få nämna serier om man vill)? Kanske även ett exempel på någon gång då filmen blivit en total katastrof. Vad brukar ni sakna i filmerna som finns i böckerna? Hur brukar ni känna inför skådisarna de valt ut för att spela alla karaktärer? Motivera gärna era svar! 
 
Skriv allt ni bara orkar i kommentarsfältet så har jag lite att ta upp i programmet. Alla tankar är intressanta så skriv på bara!! :) 
 
Nu tänkte jag kila upp till posten och hämta ett paket jag fått från Nilmasbokhylla. Vad det innehåller får ni veta lite senare ;)