Dagens beställning

Har mått skitkasst idag rent utsagt. Tänkt på helt fel saker och plågats av barndomsminnen jag inte vill minnas. Så vad gjorde jag åt saken? Jo jag beställde hem några böcker... Skulle egentligen bara beställa "Där drömmar blir till" eftersom jag varit sugen på att läsa den ett bra tag nu men det blev några till ;) 
 
Ska nog helt enkelt bara sluta säga att jag har bokköpsstopp. Kommer köpa böcker oavsett. Kanske går bättre om jag inte säger nått, då kanske det inte är lika lockande att bryta det ;)
 

Mina tankar om: Iron Man 3

Iron Man 3 producerad av Shane Black .
 
Handling: I Iron Man 3 ställs den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att leta upp den som är skyldig. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att kunna skydda dem som står honom närmast och bekämpa ondskan med alla medel.
 
Mina tankar: Den här filmen var precis så bra som jag hoppats på och levde helt klart upp till mina förväntingar. Humor, acction och coola effekter. För mig kan det inte bli mycket bättre än såhär, haha. Men sen kanske inte jag har så höga krav heller. Hur som helst så är Iron Man helt klart min favorit bland alla Marvels superhjältar (tätt följd av hulken förstås). 
 
Vet inte helt vad jag ska skriva mer utan att spoila för er som inte sett den men den är helt klart sevärd så har ni inte sätt den föreslår jag att ni gör det, särskilt om ni är lika stora Iron Man fans som jag ;)
 
Betyg: 8/10
(beslutade mig för att ändra min betygsskala för att jag ska ha lite variation när jag sätter betyg, så från och med nu blir det av 10 istället för av 5!)
 

Graceling ska bli film!!

Såg nyss att Pia skrivit på twitter att en av mina absoluta favoritböcker ska bli till film! Åhh, happy day!! Jag vet inte om jag har sagt det förut men jag är ett ganska stort fan av filmer som baseras på böcker, så länge som filmen inte är helt sjukt olik boken. 
 
Så vilken bok handlar det om då? Jo Graceling (De utvalda - tankeläsaren på svenska) av Kristen Cashore. Som jag nämnt tidigare är Kristen Cashore en av mina favoritförfattare och när jag läste boken tänkte jag att den skulle bli en riktigt bra film. Har lite för höga förväntningar på den känner jag, men troligen hinner de sjunka lite innan premiären ^^
 
Lite mer om detta kan ni läsa här: http://pagetopremiere.com/2013/04/graceling-by-kristin-cashore-picked-up-for-film-adaptation-by-reliance-entertainment/
 
Hinner inte skriva mer nu, för nu ska jag iväg och kolla på Iron Man 3. Men men, var bara tvungen att droppa in med den här lilla "nyheten" först! :) Ha en fin lördagskväll!