Bokbloggsjerka 11-14 april

Veckans fråga i jerkan är: Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?
 
Först tolkade jag frågan som om jag köpt hem en bok, ställt den i bokhyllan och sen när jag väl skulle läsa den var jag inte alls så sugen längre. Men när jag läste Annikas svar förstod jag att det inte riktigt var så hon menade. Men det har faktiskt hänt att jag inte alls varit sugen på att läsa något av det jag haft hemma. Jag är trots allt mer en skrivnörd än en boknörd så jag hamnar i lässvackor ganska ofta. Jag brukar ägna min tid åt serier eller åt att skriva. Om det inte hjälper kan det ibland hjälpa att gå till biblioteket och läsa lite där ur olika böcker för att få igång suget igen. Dock har jag aldrig riktigt problemet som Annika beskriver där hon tvingas välja mellan en bra bok och en bra tv-serie. För mig vinner nästan alltid serien, haha ;)

Kommentarer:

1 Therése - Kattugglan:

Bibliotek är allt ett bra påfund :)

Svar: Ja, verkligen! :)
The Ponkissons

2 Monika:

Jag har nästan slutat använda biblioteket, men min förhoppning är att jag någon gång ska börja igen :)

3 Hanneles bokparadis:

Tur att bibliotek finns!

Svar: ja, verkligen! :)
The Ponkissons

4 Freja:

Jag har inte alltid lust på alla böcker i min hylla, men vanligtvis brukar det åtminstone finnas minst en som lockar mig. Bara inte just nu, eftersom jag har utmattningsdepression...

Kommentera här: