Tävling: Vinn "Borde vara död"

Årets sista utlottning kommer vara av skräckromanen "Borde vara död". Den är skriven av Pål Eggert och utgiven av Styxx Fantasy
 
Om boken: Pål Eggerts socialrealistiska skräckroman "Borde vara död" låter oss möte de hemlösa, missanpassade och sjuka som fått ett tryggt boende där Sebastian arbetar. Tryggt tills Isa flyttar in. Då börjar märkliga saker hända. Personer hon talat med, som tidigare verkat ganska stabila, tar plötsligt livet av sig, en efter en. 
Sebastian börjar se ett mönster och bestämmer sig för att göra något. Han är säker på att Isa döljer något bakom sin mänskliga fasad. Och vad Isa inte vet är att Sebastian inte heller är exakt den han utger sig för att vara.
 
För att tävla: 
    - Sprid tävlingen via din blogg, twitter eller facebook. (länk till det här inlägget ska inkluderas i ditt inlägg) 
    - Kommentera detta inlägg och motivera kort varför just du borde vinna denna bok.
    - Glöm inte skriva din e-post så jag kan få tag i den som vinner! :) 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 5/1. 
 

Kommentarer:

1 Sanna:

Jag är gärna med och tävlar, och hittade precis hit till bloggen och fastnade direkt. Vore super kul att vinna denna bok som verkar riktigt spännande och som jag gärna skulle spendera lite ledig tid framför.

Delat på FB (https://www.facebook.com/sanna.kaakinen1)

Kram Sanna

2 Therese, bokfrälst ssk-student:

Denna boken är jag jättegärna med och tävlar om : )
Har velat läsa den men inte riktigt vågat mig på den eller tyvärr prioriterat, men läser recensioner på den hela tiden *haha*
Länken - http://nuppi.blogg.se/2013/december/bok-tavling-borde-vara-dod-pal-eggert.html

Kommentera här: