Tävling: Vinn "Fredens pris"

Ny tävling och nu är det fantasyboken Fredens pris som lottas ut! Den är skriven av Anna Blixt och utgiven på Undrentide förlag!
 
Om boken: Bortom hav, rev och dimma ligger riket Vangrind, där det svartögda häxfolket lever i skuggorna. Bland dem finns Minora, en flicka vars mörka arv har dömt henne till ett liv på flykt. Tillsammans med sina syskon jagas hon ut i vildmarken av de som kallar sig Ljusets folk. Det dröjer inte länge förrän ett krig bryter ut och konungens män kommer för att utrota häxfolket en gång för alla.

Mitt i krigets kaos anländer Wenneron, en krigare som avser att ena folket och leda dem till frihet genom skoningslös hämnd. Han blir deras räddning och väcker livsfarliga krafter till liv. Minora dras in i hans krets av förtrogna och inser snart att han kommer att förbanna landet såväl som rädda det.

Detta är historien om en mörk frälsares väg till makten, det gyllene folkets återkomst, dimmans födelse, det sista kriget på Vangrind och en flickas liv i dess storm.

 
För att tävla: 
    - Sprid tävlingen via er blogg, twitter eller facebook. (länk till det här inlägget ska inkluderas i ert inlägg) 
    - Skriv en kommentar på det här inlägget där ni länkar till blogg/facebook/twitterinlägget där ni skrivit om tävlingen. Glöm inte skriva er e-post så jag kan få tag i den som vinner! :) 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 8/12.

Kommentarer:

1 Lupina :

Åh, den verkar bra! Jag har bloggat och twittrat.
http://lupinaojala.se/2013/12/02/chans-att-vinna-boken-fredens-pris/

2 Shamandaliex:

Här kommer mitt inlägg!
http://fantasygrottan.blogg.se/2013/december/tavlingsdags-igen.html

3 [Anna]:

Jag vill vara med och tävla och har skrivit om tävlingen här -> http://bokraden.blogspot.se/2013/12/tavling-hos-ponkinssons.html

4 Emma:

Jag vill gärna vara med! :) Jag skrev på twitter, men jag vet inte riktigt hur man länkar ett enskilt inlägg? Såg du att jag hade länkat?

Svar: Såg det och länken du lagt upp gick direkt till inlägget så det funkar jättebra :)
The Ponkissons

5 Chamilla Magnusson:

Jag vill ockås anmäla mig till tävlingen!
Jag har lagt ut på bloggen, http://blandbockerlivetmagin.blogg.se/2013/december/tavlings-dax.html , och det går automatiskt över på min fb så den ligger där också. Gå in och kolla på Chamilla Magnusson.

Kommentera här: