Tävling: Vinn "Kedjor känns bara när du rör dig"

Tävlingsdags igen. Den här gången lottar jag ut ett exemplar av Eva Holmquists sci-fi bok Kedjor känns bara när du rör dig.
 
Om boken: Som rådgivarens dotter har Lola alltid gjort vad alla förväntar sig. När hennes far bestämmer att hon ska gifta sig med skrivaren Tammas - trots att hon älskar Pellas - inser Lola att hon måste kämpa för det hon vill. 
Berättelsen visar att makttörst och ovilja till förändring finns i alla kulturer. Hos oss, såväl som på rymdskepp som färdats i 350 år.
Kedjor känns bara när du rör dig är är en science fiction för ungdomar i övre tonåren och unga vuxna. Det är den första delen i en planerad serie om rymdskeppet Diligentia.
 
För att tävla: 
    - Sprid tävlingen via er blogg, twitter eller facebook. (länk till det här inlägget ska inkluderas i ert inlägg) 
    - Skriv en kommentar på det här inlägget där ni länkar till blogg/facebook/twitterinlägget där ni skrivit om tävlingen. Glöm inte skriva er e-post så jag kan få tag i den som vinner! :) 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 1/12.
 
Du kan förresten läsa en intervju med författaren här!

Kommentarer:

1 Eric Haraldsson:

Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen. Verkar vara en bok helt i min smak. Har spridit länken på Twitter här: https://twitter.com/Eric_Haraldsson/status/403905546228490240

Kommentera här: